Linnahoolduse nõukogu ei suutnud juhatajat valida

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu Linnahoolduse OÜ juhataja valimine lükkus eile edasi, sest nõukogu ei suutnud otsustada, keda valida.

Linnahoolduse juhiks tahtis saada 11 inimest, neist jäi lõpuks sõelale kolm. Mait Õunpuu on Haapsalust pärit ehitusettevõtja, kes tahaks kodulinna tagasi tulla. Samal põhjusel kandideeris ka Urmas Koppe, kes töötab Nordeconis. Kohalikest pääses kolme sekka Alo Lõps, kauane linnavolikogu liige, kuulub Reformierakonda ja juhib linnavolikogu planeerimis- ja kommunaalkomisjoni.

Nõukogu liige, aselinnapea Peeter Vikman ütles, et nõukogu tuleb nädala pärast uuesti kokku ja teeb otsuse. Nõukogu esimees on linnavolikogu esimees keskerakondlane Jaanus Karilaid, nõukogusse kuuluvad veel Peeter Vikman ja linnavolikogu liige Siim Saareväli (Reformierakond).

„Kõik on tugevad kandidaadid, tahtsime kuulda nende visiooni,” põhjendas Vikman valimise edasilükkumist.

Brutopalka küsisid kandidaadid 1500-2550 euro vahel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
8 aastat tagasi

Küllap Hr. Linnapea Lõpsi ametisse laseb panna, Lõps ju linnavolikogu liige ja omasi tuleb hoida, mine tea, mis muidu veel juhtuda võib. Lõhnab korruptsiooni järele.

Larry
8 aastat tagasi

Lõps teab kuidas asjad käivad. Tal Vasalemmast kogemused omandatud:)

tõmmanud
8 aastat tagasi

siis tikku ja paarkümmend tuhat eurot oleks omaniku leidnud, muidu odavneb ju iga päevaga

lugejale
8 aastat tagasi

Linnamajandust on juba mitu korda kokku ja lahku viidud aga ju on jälle vaja lisaks kõrgepalgalisi ametnikke ja nõukogu liikmeid lisaks vaja. Tööd ja maju ei ole ju lisandunud, tuleks ju ametnikke hoopis kokku tõmmata, kuna Haapsalu elanikkond on vähenenud aga meil ongi ainult kõrgepalgalised linnavalitsuse ja linnamajanduse ametnikud.Ja ammu oleks vaja need ülbikud välja vahetada.

Mitte just kõige teravam pliiats.
8 aastat tagasi

Mina arvan, et valituks saab kõige odavam.

Lugeja
8 aastat tagasi

Siin matemaatika ei toimi. Tööd pole nagu rohkem, vaadates bilanssi. Miks teha kaks firmat, kaks nõukogu, kaks juhatajat ja kaks ühesugust juhatajate palka või? See näitab veelkord, et linn ei oska raha lugeda.

!
8 aastat tagasi

Ja milline palganumber valituks osutub siis! Numbrid on muidugi vägevad.