7

Linnahoolduse nõukogu ei suutnud juhatajat valida

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Haapsalu Linnahoolduse OÜ juhataja valimine lükkus eile edasi, sest nõukogu ei suutnud otsustada, keda valida.

Linnahoolduse juhiks tahtis saada 11 inimest, neist jäi lõpuks sõelale kolm. Mait Õunpuu on Haapsalust pärit ehitusettevõtja, kes tahaks kodulinna tagasi tulla. Samal põhjusel kandideeris ka Urmas Koppe, kes töötab Nordeconis. Kohalikest pääses kolme sekka Alo Lõps, kauane linnavolikogu liige, kuulub Reformierakonda ja juhib linnavolikogu planeerimis- ja kommunaalkomisjoni.

Nõukogu liige, aselinnapea Peeter Vikman ütles, et nõukogu tuleb nädala pärast uuesti kokku ja teeb otsuse. Nõukogu esimees on linnavolikogu esimees keskerakondlane Jaanus Karilaid, nõukogusse kuuluvad veel Peeter Vikman ja linnavolikogu liige Siim Saareväli (Reformierakond).

„Kõik on tugevad kandidaadid, tahtsime kuulda nende visiooni,” põhjendas Vikman valimise edasilükkumist.

Brutopalka küsisid kandidaadid 1500-2550 euro vahel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Küllap Hr. Linnapea Lõpsi ametisse laseb panna, Lõps ju linnavolikogu liige ja omasi tuleb hoida, mine tea, mis muidu veel juhtuda võib. Lõhnab korruptsiooni järele.

Larry
Larry

Lõps teab kuidas asjad käivad. Tal Vasalemmast kogemused omandatud:)

tõmmanud
tõmmanud

siis tikku ja paarkümmend tuhat eurot oleks omaniku leidnud, muidu odavneb ju iga päevaga

lugejale
lugejale

Linnamajandust on juba mitu korda kokku ja lahku viidud aga ju on jälle vaja lisaks kõrgepalgalisi ametnikke ja nõukogu liikmeid lisaks vaja. Tööd ja maju ei ole ju lisandunud, tuleks ju ametnikke hoopis kokku tõmmata, kuna Haapsalu elanikkond on vähenenud aga meil ongi ainult kõrgepalgalised linnavalitsuse ja linnamajanduse ametnikud.Ja ammu oleks vaja need ülbikud välja vahetada.

Mitte just kõige teravam pliiats.
Mitte just kõige teravam pliiats.

Mina arvan, et valituks saab kõige odavam.

Lugeja
Lugeja

Siin matemaatika ei toimi. Tööd pole nagu rohkem, vaadates bilanssi. Miks teha kaks firmat, kaks nõukogu, kaks juhatajat ja kaks ühesugust juhatajate palka või? See näitab veelkord, et linn ei oska raha lugeda.

!
!

Ja milline palganumber valituks osutub siis! Numbrid on muidugi vägevad.

wpDiscuz