Toomas Vestli on kolmekordne spordiliidu Jõud lauatennisemeister

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pühapäeval Aseris toimunud spordiliidu Jõud noorte meistrivõistlustelt lauatennises toodi Läänemaale kümme medalit, teatas lauatennise edendaja Heikki Sool.

Noormeestest tuli kolmekordseks meistriks Toomas Vestli, kes üksikmängu finaalis alistas 3:0 teise läänlase Aaro Õismetsa.

Koos mängides tulid nad võitjaks meespaarismängus ning Toomas koos Reelica Hansoniga (Ida-Virumaa) ka sega-paarismängus alistades finaalis 3:1 Aaro ja Anita Lissovenko (Harjumaa).

Karin Talving võitis pronksi neidude juunioride klassis, poiste A klassis sai Mattias Ristmägi hõbeda ja Kristjan Sander Peterson pronksi, B ja D klassis võitsid pronksi Allex Rummel ja Joonas Vestli.

19. aprillil selguvad Wiedemanni Spordihoones Läänemaa lauatennisemeistrid.

Lauatennisist (1)

Poiste D kl esikolmik: II Joonas Vestli, I Andrei Maltizov, III Ivan Bragin (mõlemadHarjumaa).

Lauatennisist (2)

Segapaarismängu võitjad: Anita Lissovenko-Aaro Õismets, Toomas Vestli-Reelica Hanson, Aleksandra Kuprikova-Nikita Konsa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hanilast
9 aastat tagasi

Seitse medalit Hanila valda, ehk Eduard Brokile. Miks ei mainita, kes tegelikult poisse treenib??? Õpetajana sooviksin seda luged.

vile
9 aastat tagasi

Kutid on piltidel samad-nimed erinevad ? Kahju ,et toimetaja ei tunnegi kohalikke pinksiässasid !