0

Haapsalu linna pensionäride ühenduse ja Haapsalu sotsiaalmaja teated

Kylaline

info@le.ee

Teatrihuvilistele

5. mail etendub Tallinnas teatris Varius lavastus legendaarsest Kultase kohviku omanikust Nikolai Kultasest ja Artur Rinnest pealkirjaga „Suurem kui Saatus”. Esinevad näitlejad Renee Soom, Peeter Kaljumäe, Urmas Põldma jt.
Pilet maksab 14 eurot, sõit 6 eurot. Registreeruda ja raha maksta märtsikuu jooksul sotsiaalmaja sekretärile.Väljasõit Haapsalust veetorni juurest 5. mail kell 15.30.
Teave tel 5666 8524.

Koidula Sildre

Jalutuskäik Paralepas

Kutsume huvilisi jalutuskäigule Paralepa terviseradadele. Kogunemine raudteejaama juurde 12. märtsil kell 12, sealt jalutame Fra Mare juures asuvale parkimisplatsile, kus kohtume maakonna sotsiaal- ja tervishoiusakonna juhataja Kersti Lõhmusega, sööme sooja suppi ja kõnnime terviseradadel.

Haapsalu linna pensionäride ühendus Haapsalu sotsiaalmaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz