0

Taebla gümnaasium võitis rahvastepallivõistluse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taebla güm. rahvastepalli võistkond.Võidukas Taebla gümnaasiumi võistkonnas mängisid Ilona Falk, Anete Loorits, Kädi Raadla, Kairit Poks, Sille Männik, Jekaterina Jermolina, Lisandra Tõnning, Karolina Lillemets ja Mariliisa Murumäe. Foto: Rait Kulbok

Läänemaa koolispordi liidu 6.-7.klasside rahvastepalli meistrivõistlused võitis Taebla gümnaasium (kehalise kasvatuse õpetaja Toivo Jõgilainen).

Järgnesid Ridala põhikool (Pille Raudsepp) ja Haapsalu linna algkool (Kadri Kaljuvere).

Osales kuus kooli.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz