Läänema IRL surub rongiliiklust koalitsiooniläbirääkimistele

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

IRLi Läänemaa juhatus peab koalitsiooniläbirääkimistel Läänemaa jaoks oluliseks raudtee taastamist, ettevõtluse ja rannarootsi kultuuripärandi edendamist, teatas IRLi Läänemaa piirkonna arendusjuht Marit Sillat.

„IRL peab jätkuvalt seisma riigireformi, mille osaks on ka haldusreform, läbiviimise ning väiksemat palka saavate töötajate maksukoormuse vähendamise eest,“ pidas regionaalarengut tähtsaks IRLi Läänemaa piirkonna esimees Merle Mäesalu.

Üleeile toimunud IRLi Läänemaa juhatuse koosolekul otsustati edastada IRLi eestseisusele järgmised Läänemaa jaoks olulised teemad: Riisipere-Haapsalu-Rohuküla raudtee ja rongiliikluse taastamine; Rannarootsi programmi loomine, mis toetab just rannarootsi pärandkultuurile omaste tegevuste ja investeeringute elluviimist; Uute looduskaitsealade planeerimine nii, et vallad, kohalikud kogukonnad ja kaitsealuste maade omanikud oleksid algusest peale kaasatud ja nende huvid rohkem kaitstud.

„Oleme maakonna jaoks kõige olulisemad teemad koos läbi arutanud ja Raivo Aeg edastab meie sõnumid koalitsiooni läbirääkimistel,“ lisas Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pange need
9 aastat tagasi

oma papid paluma, las paluvad jumalalt selle raudtee välja, see ei peaks mingi keeruline asi olema ja veel enam mingi ime, aga imesid pida vanajumal iga päev massiliselt tegema pappide jutu järgi

Kana
9 aastat tagasi

Siin pole suruda ja midagi vaja. Laululuik võimuparteist lubas ju ise asja korda ajada.

sorts
9 aastat tagasi

pigem raudtee haapsallu kui rail baltic

harakiri
9 aastat tagasi

et loobuvad maksuvaba miinimumi tõstmisest ja ehitavad raudtee Haapsallu…

Imelik,et
9 aastat tagasi

….. Irl ei kirjuta ,kes selle kalli projekti projekti kinni maksab . Kaubavedu pole ega tule ja piletitulust on mòtet ainult suvel rààkida. Kindlasti pole enamik maksumaksjatest nõus oma maksudest kinni maksma vàhemuse sòidulõbu…

üldiselt
9 aastat tagasi

miks huvitav peaks suruma, kui ref ja sde samuti selle poolt nagu on?

kõrberong
9 aastat tagasi

tee tyhjusesse

max
9 aastat tagasi

Palju see maksma ühe inimese kohta hakkab, mis kasu saavad liht inimene sellest rongist. Irl-il hea pärast vastu rinda taguda ja rääkida, et näe mis meie teile tõime. Siis ju vaja vastu “teenet” valige meid.

Hakkab pihta
9 aastat tagasi

Seda vôitu irl kyll kunagi endale ei suuda vâânata. Nad pole selleks midagi teinud