Detailplaneeringu algatamine ja eskiislahendust tutvustav avalik arutelu

Kylaline

info@le.ee

Hanila Vallavalitsus algatas 19.02.2015 korraldusega nr 46 Virtsu alevikus Virtsu ettevõtluskeskuse detailplaneeringu koostamise. Eesmärk planeerida uued tootmishooned, laohooned ning kaks väiksemat olme- ja kontorihoonet või hooneosa. Ettevõtluskeskuse teenindamiseks kavandatakse uued teed ja parklad ning muu vajaminev infrastruktuur. Ettevõtluskeskuse lähiümbrusse on kavandatud planeerida ka elamumaad, looduslikku haljasmaad ja kaitsehaljastust. Planeeringuala suurus ~14 ha.
Koostatavale detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilist hindamist ei algatatud.
Detailplaneeringu algataja on MTÜ Virtsu Arenguselts ja korraldaja Hanila Vallavalitsus (Keskuse tee 3, 90102 Kõmsi küla, Hanila vald, Läänemaa, tel
477 2243, e-post vv@hanila.ee).
Detailplaneeringu eskiislahendust tutvustav avalik arutelu on neljapäeval, 12. märtsil kell 17 Virtsu koolis Pargi tn 4.
Detailplaneeringu algatamise otsusega ja eskiislahendusega saab tutvuda Hanila vallamajas ja valla veebilehel www.hanila.ee /detailplaneeringud.

Hanila Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments