0

Läänemaa kabemeistrid on Viive Pärna ja Andres Aljaste

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

14. veebruaril toimusid Haapsalu sotsiaalmajas Läänemaa meistrivõistlused 64-ruudulises kabes. Võistlustel osales 25 kabetajat.

Naiste turniiri võitis Viive Pärna, teisele kohale tuli noormängija Ketlin Õunap, kes sai ka parima kabeneiu tiitli ja kolmanda koha sai Leanika Pärna.

Meeste turniiril mängis ka mitmekordne linna ja maakonna meister Marina Ivanovitš ja võitis kolmanda koha, esimest-teist kohta jäid jagama Andres Aljaste ja Uudo Ojabstein. Järelmatši võitis ja tuli Läänemaa meistriks Andres Aljaste. 4.-5. kohta jagasid Mati Paas ja Renee Pajuste, 6.-7. kohta jagasid Uno Lillep ja Aare Loiguste. Hea tulemuse saavutas ka noormängija Dan Taidla, kes tuli 8. kohale ja sai parima noormängija tiitli.

Järelkasvu turniiril mängis 11 kabetajat. Võitis Reio Kaldoja Uuemõisa algkoolist, kahel vastasel õnnestus temaga viiki mängida. Teisele kohale tuli Kermo Ilau ja kolmandale kohale Eks Jaagup samuti Uuuemõisa algkoolist, neljandaks tuli Ants Lobjakas Haapsalu põhikoolist, viienda koha sai Martin Pärna Taebla gümnaasiumist ja hästi mängis ka noorim kabetaja Ron Moskvin, kes tuli kuuendale kohale.

Kalev Randlaine, Läänemaa Kabeklubi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz