Kaitseväe ja kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu eskiisi ja KSH programmi eelnõu avalikustamine

Kylaline

info@le.ee

Risti vallavalitsus algatas kaitseväe ja kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu 15.05.2013. a. Risti vallavolikogu 21. augusti 2013 otsusega nr 26 otsustati menetleda detailplaneeringut üldplaneeringut muutvana ja algatati planeeringuga kavandatava tegevuse keskkonnamõju strateegiline hindamine (KSH). Planeeritava ala suurus on u 677 ha. Detailplaneeringu eesmärk on Piirsalu baasi maa-ala tsoneeri-mine, hoonestusalade ja ehitusõiguse määramine, liikluskorralduse, parkimise ja tehnoehitise kavandamine, heakorrastuse ja haljastuse põhimõtete lahendamine, vajalike piirangute määramine.
Detailplaneeringu algataja on Risti vallavalitsus, korraldaja on Lääne-Nigula vallavalitsus. Planeeringu koostaja on Sweco Projekt AS ja KSH tegija OÜ E-Konsult. Planeeringu kehtestaja on Lääne-Nigula vallavolikogu.
Kaitseväe ja kaitseliidu Piirsalu baasi ja selle lähiala detailplaneeringu eskiis ja KSH programm on avalikustamiseks kättesaadav Lääne-Nigula valla kodulehel http://www.laanenigula.ee/detailplaneeringud ja 2.–16. märtsini Lääne-Nigula vallavalitsuse Risti teeninduskeskuses Haapsalu mnt 4, Risti alevik, ning Taebla vallamaja fuajees Haapsalu mnt 6, Taebla alevik. Programmi ja eskiislahenduse kohta saate esitada ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi kohapeal või elektroonselt 18. märtsini vv@laanenigula.ee.
KSH programmi ja detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu on Risti teeninduskeskuse saalis 20. märtsil algusega kl 11, kus tutvustatakse KSH programmi ja detailplaneeringu eskiislahendust ning tulevad päevakorrale esitatud ettepanekud, küsimused ja väited.
Lääne-Nigula vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments