Galerii: Läänlased Tourestil

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20

Eilsest kuni pühapäevani osaleb Läänemaa Turism koos maakonna ettevõtjatega Tallinnas Balti riikide vanimal ja suurimal turismimessil Tourest 2015.

Sel aastal on Läänemaa esindus keskendunud mereteemale. „Meri on üks meie tugevus, seda tuleb ära kasutada. Mereturismi võimaluste tutvustamisele Läänemaal tuleb senisest rohkem tähelepanu pöörata“ ütles Läänemaa Turismi juht Jane Möll. „Aurupaat „Kallis Mari“ on ainulaadne ning tema püüab külastajate pilku.“

Ehtsat aurupaati messile siiski ei viidud, messi peasissekäigu juures on läänlastele külastajaid püüdmas hiiglaslik „Kalli Mari“ reklaampannoo.

Läänemaa väljapanek on messil „Puhka Eestis“ hallis. Läänemaa väljapaneku kujunduses on juba Helsingis toimunud Matka messilt tuttavad „Kalli Mari“ päästerõngas, tormilatern ja kalakastid. Ka on messil ehtne Noarootsi ruup.

Mullusest messist on erinev see, et Läänemaa ettevõtjad on igaüks eraldi laua taga. See võimaldab neil maakonna boksis eraldi välja paista ja oma teenuseid tutvustada ja müüa. Kokku oli eile Läänemaad tutvustamas kümmekond turismitegijat.

Oma esindajatega on messil lisaks Läänemaa Turismile väljas ka Roosta Puhkeküla, spaahotell Laine, Haapsalu linna spordibaasid ja Haapsalu ja Läänemaa muuseumid, Promenaadi hotell ja Endla hostel.

Mullu külastas Touresti ligi 36 000 reisihuvilist.

Fotod: Peeter Langovits

Tourest (1) Peeter Langovits Tourest (2) Peeter Langovits Tourest (3) Peeter Langovits Tourest (4) Peeter Langovits Tourest (5) Peeter Langovits Tourest (6) Peeter Langovits Tourest (7) Peeter Langovits Tourest (8) Peeter Langovits Tourest (9) Peeter Langovits Tourest (10) Peeter Langovits Tourest (11) Peeter Langovits Tourest (12) Peeter Langovits Tourest (13) Peeter Langovits Tourest (14) Peeter Langovits Tourest (15) Peeter Langovits Tourest (16) Peeter Langovits Tourest (17) Peeter Langovits Tourest (18) Peeter Langovits Tourest (19) Peeter Langovits Tourest (20) Peeter Langovits

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments