Kuidas ületada fooriga ristmikku?

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

uus ristmik16Foto: Arvo Tarmula

Täna avatud Haapsalu fooriga ristmik on küll autodele mugav, kuid tekitab jalakäijates segadust.

Nimelt tuleb iga kord teed ületades vajutada nuppu, muidu jalakäijatele tuli roheliseks ei muutugi. Teed ületama hakates tasub meeles pidada, et alguses tuleb nuppu küll vasakult poolt vajutada, kuid saarekesele jõudes tuleb seda teha parempoolsest nupust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
MõislikJalakäija
9 aastat tagasi

hoiab kõik nupud kogu aeg all siis ei teki arusaamatust et roheline ei põle

Tont.
9 aastat tagasi

Mis siin segast on ?? Kui jalakäija tahab SÕIDUTEED ületada,siis ta loomulikult peab nuppu vajutama. Või väga kiiresti jooksma.Mõlemale ei saa ju roheline põleda. Kui autojuht tahab kõnniteel sõita,siis ta ka peab ju seaduse järgi NUPPU vajutama….

Žan
9 aastat tagasi

Milleks see vajalik on? Vanad inimesed ja muud 60+ isikud ei satu ealeski siia lugema seda ja just neile seda vaja on!!!! Miks? Sest nemad käisid viimati haapsalust väljas kolhoosi aegadel ja pole peatuseta vasak-/parempöördest kuulnudki!!!

pook
9 aastat tagasi

Ma ei julge oma jeebiga sinna ristmikule sõitagi, sest Haapsalu rahvas ei oska üldse sõita ja sõidavad kohe sisse. Nii väikse linna kohta on avariisid väga palju. Ise olen paari kuu jooksul vähemalt nelja avariid näinud, kus lihtsalt sõidetakse sisse. Reeglina on need enamuses olnud naised.
Soovitan kõigile kohalikele Tallinnas tihedamini käia ja ka liikluseksamid teha Tallinnas.

Larry
9 aastat tagasi

Nüüd oleks riigikokku kandidaatidel võimalik ristmikul agitatsiooniga tegeleda. Karilaid saaks karjuda, et valides teda tehakse jalakäijatele tunnel kus tasuta teed ja pirukaid pakutakse.

ohjah
9 aastat tagasi

kuidas maksta pangas kaardiga. LE ilmselgelt vaevleb klikkide ja kommentaaride puuduses. Aitasin just kaasa.

R
9 aastat tagasi

Nendel nuppudel on kaks ikooni. Üks suunab nupule vajutama ja teine näitab millises suunas rohelist tuld tellida. Mõlemad on horisontaalsed. Seal tekib vahel segadus.

:)
9 aastat tagasi

Lambad koos. Huvitav et Tallinnas kellelegi midagi segadust ei tekita.

HPS
9 aastat tagasi
Reply to  :)

See on ju Haapsalu. Midagi pole imestada.

prille
9 aastat tagasi

pole 😀

vallakodanik+maalt+ja+hobusega
9 aastat tagasi

ei saanud min seal üldse aru,et kuskil miskid nupud on 🙂