Vallavanema aasta: Triin Lepp, Noarootsi vallavanem

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Noarootsi vallavanem Triin Lepp. Foto: Arvo TarmulaNoarootsi vallavanem Triin Lepp. Foto: Arvo Tarmula

Mis jääb meelde lõppenud aastast ja mida tõotab uus aasta?

Lõppenud 2014. aasta oli äärmiselt huvitav. Olen igast päevast ja igast kogemusest midagi õppinud.

Eelmise aasta valla kõige suurem investeering ja mahukam ettevõtmine oli Pürksi kultuurimaja saali renoveerimine. 2015 rekonstrueeritakse ka lavavalgustus, soetatakse uued toolid, korrastatakse fuajee.

Sotsiaalmajas remonditi vannitoad ja köögid, 2015. aastal on plaanis akende vahetus.

Aasta jooksul on olnud terve hulk toredaid kultuuriüritusi ja sündmusi mitmesugustest konkurssidest jaanipäevani. Suurejooneliselt meenutati 70 aasta möödumist eestirootslaste põgenemisest.

Sport oli liikumisaastal Noarootsis igati au sees: nii kooliõpilased kui ka täiskavanud saavutasid suurepäraseid
tulemusi.

Enam on viimastel kuudel teinud muret turvalisuse küsimus. Sissemurdmised pühade ajal on ettevaatlikuks teinud ka suuremate külade elanikke. 2015. aastasse oleme planeerinud turvakaamerate paigaldamise ka valla põhjapoolsesse otsa.

2015. aasta suuremate investeeringutena on plaanis viia lõpule Österby sadama väljaarendamine ja alustada Hara sadama rekonstrueerimist.

Triin Lepp, Noarootsi vallavanem

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Urmas Arro
9 aastat tagasi

Önne ja jätkusuutliku edu kodusele Noarootsi valla rahvale ,uuel 2015 muusikaaastas.Ikka parimat Österby Kylaseltsi spordi – ja muusikasöpradelt.