0

Auvere õnnetuses raskelt viga saanud töömeeste seisund on stabiilne

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Auvere elektrijaama ehitusel aset leidnud õnnetuses raskelt vigastada saanud kolme töömehe seisund on raske kuid stabiilne ja mehi hoitakse vähemalt kolm päeva kunstlikus koomas.

Narva haigla anestesioloogia ja intensiivteraapia osakonna vanemarst Aleksandr Tšernjonok ütles BNS-ile, et kolme intensiivravi osakonnas viibiva raskelt vigastada saanud töömehe seisund on raske kuid stabiilne ja meeste seisund ei ole halvemaks muutunud. Tšernjonoki sõnul hoitakse mehi kunstlikus koomas vähemalt kolm päeva ja nende koomast väljatoomine või edasihoidmine sõltub analüüside tulemusest, meeste seisundist ja võimalikest tüsistustest.

Vanemarsti sõnul on ülejäänud viie haiglasse toimetatud töömehe vigastused keskmised.

Tšernjonok lisas, et ühelgi kaheksast kannatanust ei ole põletushaavu, kuid nende hingamisteed on saanud tolmukahjustusi ja mõnel on saanud kahjustada silma limaskestad.

Tšernjonok lisas, et praegu ei ole vajadust viia patsiendid üle teise haiglasse.

Auvere elektrijaama ehitusel teisipäeva pärastlõunal juhtunud avariis viga saanud kaheksa inimest said Eesti Energia kinnitusel peamiselt hingamisteede kahjustusi.

Õnnetus juhtus veidi enne kella 14, kui Auvere elektrijaama ehitusel toimus avarii tuhaärastussüsteemis, mille tagajärjel paiskus süsteemist välja suurem kogus tuhka. Kannatada said tööülesandeid täitnud Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse, Narva elektrijaamade ning teiste alltöövõtjate töötajad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz