Kert ja Luik räägivad julgeolekust ja riigikaitsest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kert ja luik riigikaitsestEndine kaitseväe juhataja Johannes Kert ja Riigikogu liige Lauri Luik räägivad esmaspäeva õhtul Haapsalu kultuurikeskuses Eesti riigikaitsest ja julgeolekust.

Facebooki loodud üritust tutvustaval lehel kirjutatakse, et jututeemaks on näiteks see, miks on vaja sõdurigarantiid ning kohustuslikku riigikaitseõpetust.

Esitlemisele tuleb Reformierakonna rahvusliku julgeoleku strateegia.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karla
9 aastat tagasi

Koalisatsioonil puudub poliitiline tahe. Tartu külje alla Raadile ERM-i betoonkolaka ehitamiseks leiti raha nagu naksti Kultuuriministeeriumi eelarvest ja pole tähtis, et Kultuuriministeeriumi eelarvest rahastavad kultuuri ja spordi programmid ning tippspordi toetused nulliti. Laskesuusa neiud peavad tippspordiga tegelemiseks lausa striptiisi tegema või Rootsi pankureid nuumama. Nüüd on Brüsseli koduigatsus tasu peale putkanud ja IT-i värki arendama läinud riigimees oma Raadile mälestusmärgi püstitanud, kus vanaema vokki vaatamas käia saab, mis kevadeti koolide klassieksursioonide kohustuslikuks programmiks saab olema, et koduvalla viimaste veeringute eest hirmkalleid pileteid lunastades betoonkolaka kassasse viia. Ah, mis raudteed Haapsalu, aga meil finantse vaja riigipiirile venkude eest kaitsmiseks müüri ehitada… Loe rohkem »

Andres
9 aastat tagasi

olgu õlled viinad olla!!!-tuleme lükkame kohe Eesti piiri vastu Hiina müüri…

lt
9 aastat tagasi

Taustaks võiks olla vesa matti loiri – hahahhhaahhh

Leo
9 aastat tagasi

Küll luik teab, et otsast pauk tuleb. Ainult püss hõõrumise peale pauku ei tee…

Andres
9 aastat tagasi

Kuidas saab rääkida Luik riigikaitsest kui mees ise ei ole sõjaväeteenistusti läbinud ja ei tea kus otsast riistapuul pauk välja käib…
Kas Haapsalu Laudtee juba valmis???

kriket
9 aastat tagasi

Kahju, et Laaneots ei tule. Oleks vähe põnevust olnud. Kert, kahjuks, on alati teistest paar sammu taga olnud ja on siiani. Midagi originaalset sealt oodata pole. Seni kõige kehvem kaitseväe juhataja Eestis.