1

Politsei: Haapsalus varastati jalgratas ja sõudepaat

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

17. novembril ajavahemikul kell 17–18 varastati Haapsalus Kuuse tänavalt oranži värvi raamiga lukustamata jalgratas Merida. Kahju on 120 eurot.

Ajavahemikul 17.–18. november varastati Haapsalus Suur-Liiva tänaval maja lähistelt mere kaldalt sõudepaat Pella Fjord. Kahju on 1000 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kusti
Kusti

Noh, jah. Juu mõnel läks rohkem vaja seda ratast kui ka paati. Läikivad asjad meeldivad isegi varestele, eriti aga kohalike varganägudele. Vargal tuleb eemaldada väike näpp ( maha raiumisteel), siis tunneb kaugelt varganäo ära.

wpDiscuz