Novosjolovi tee Tallinna Mõõgal lõppes kaheksandikfinaalis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Novosjolov tallinna mõõkKahjuks on selleks korraks eestlaste tee 45. Tallinna Mõõgal lõppenud, teatas Eesti Vehklemisliit.

Ainsa eestlasena kaheksandikfinaali jõudnud Nikolai Novosjolov pidi alla vanduma prantslasele Ronan Gustinile torgetega 6:11.

Homme on võimalik kaasa elada Eesti epeemeeskonnale koosseisus Sten Priinits, Marno Allika, Sven Järve ja Elmar Azizov. 32 parema seas minnakse kokku Hispaaniaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
neo
9 aastat tagasi

Mõõgaga vehkimine enam hästi välja ei tule, haridust ei ole siis ongi ainult üks võimalus/tee…. riigikogusse

Karla
9 aastat tagasi

See on sama jutt, mis tuntud O.Lutsu “Suvest”, kus Lible naeris nii, et kõveras kui kuulis Kiire plaanist Venemaale mõisavalitsemist õppima minna: “Kiir mõisavalitsejaks”. Iga kingsepp jäägu oma liistud juurde nagu vanarahvas ütleb. Kui osakad hästi vehelda, siis vehkle. Vähemalt rahvas ei naera selle üle:

eelmisel
9 aastat tagasi

eelmisele – riigikogujaks küll aga minuteada riigikogus vehklemisega ei tegeleta- aga see on ainus mida ta teha oskab.

Novosjolovil,
9 aastat tagasi

nagu viimasel ajal on näha olnud, pole lihtsalt aega piisavalt treenida. Kogu aeg on mingid Riigikogu valimistega seotud propagandaüritused. Jääb küll arusaamatuseks, milleks kogu see jant? Ütles ju legendaarne mõõgamees, et ta LÄHEB Riigikogusse…