Haapsalu aselinnapea vastab volikogu esimehe avalikule kirjale järgmisel nädalal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Liina Põld urmas lauriHaapsalu aselinnapea Liina Põld. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid saatis 17. oktoobril Haapsalu aselinnapeale Liina Põllule avaliku kirja, milles ta nõuab linnavalitsuses personalireformi. Karilaiu sooviks oli, et Põld moodustaks enda ümber tõhusama meeskonna. Karilaid nõudis, et personalireform tuleb läbi viia kuu aja jooksul.

Järgmisel teisipäeval, 18. novembril vastabki Liina Põld vastab volikogu esimehe Jaanus Karilaiu avalikule kirjale.

„Haapsalu aselinnapea Liina Põld vastab volikogu esimehe Jaanus Karilaiu avalikule kirjale 18. novembril kell 17 linnavolikogu saalis,“ teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. Päevakorras on vaid kaks punkti: Avasõnad Jaanus Karilaiult ja aselinnapea ettekanne Haapsalu hariduselust täna ja tulevikus.

„Kahjuks aga tuleb minuni liiga palju kriitikat haridusosakonna juhi Mari-Epp Tähe suhtes,“ kirjutas Karilaid oma valikus kirjas ning tõdes, et „korduvad signaalid olukorda muuta pole tulemust andnud.“

Oma kirjas nõudis volikogu esimees, et linnavalitsuses viidaks kuu aja jooksul läbi personalireform ja aselinnapea Liina Põld moodustaks enda ümber tõhusama meeskonna.

Liina Põld ütles toona Lääne Elule, et ta süveneb volikogu esimehe saadetud kirja. „Nii nagu kirjas nõuti, teen kuu aja jooksul otsuse.“ ütles Põld.


Samal teemal:

Haapsalu volikogu esimees nõuab linnavalitsuselt personalireformi

Karilaid süüdistab linna haridusjuhti eelarveaugu varjamises

Karilaid lubab ise luua uue haridusosakonna

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Haapsalu võib koondada kõik lasteaiajuhid | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus teatas eelmisel nädalal, et Põld annab vastuse Karilaiule 18. novembril, s.o täna õhtul linnavalitsuse saalis. Põllu ettekannet võivad kuulama […]

vaatleja
9 aastat tagasi

Ei taha mingit häma vaid konkreetset vastust,kas Mari-Epp Täht jääb edasi linnavalitsusse tööle või mitte.

lasteaed
9 aastat tagasi

Ilmselt on ikka linnavalitsuse hariduse tase allpool igasugust arvestust kui volikogu esimees peab linnavalitsusega suhtlema läbi avalike kirjade. Või teisalt tahab Karilaid siin etendust korraldada et on tööd tegema hakanud. Sukles sai oma tähelepanu kalli peetrikese ja aurulaevaga juba kätte.