Päästjad kustutasid Haapsalus Kastani tänava kortemajas kõrbema läinud panni

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeametLaupäeva südaöö paiku kell 23.54 sai päästeteenistus teate, et Haapsalus Kastani 12 annab ühes esimese korruse korteris alarmi suitsuandur ning köök on suitsu täis.

Päästjad sisenesid ruumi ning kustutasid pliidil kärssama läinud panni. Lisavett tuleohu likvideerimiseks vaja ei läinud ning voolikud sai kuivalt kokku rullida. Päästjad tuulutasid ventilaatoriga suitsuse köögi ja eluruumid.

Kiirabi kontrollis häire põhjustanud mehe tervist ning et vingumürgitust ega ülemäärast joobet ei tuvastatud, meest haiglasse ei viidud.

Sündmuskohal tuvastas politseipatrull, et korteris elanud üürnik oli alkoholijoobes magama jäänud ning unustanud panni pliidile soojenema. Mees polnud politseinike hinnangul nii purjus, et teda oleks vaja olnud kainenema viia.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
elanik
9 aastat tagasi

Selles korteris läheb tuima järjekindlusega midagi kogu aeg kõrbema.

vallakodanik+maalt+ja+hobusega
9 aastat tagasi

jajah,kindlasti!!!!!!! pole kll kuulda olnud-inimene suudab siis tavaliselt ikka ise oma panni ära kustutada,sest ärkab õigeaegselt!!!!! 99 prossa sarnastest õnnetustest on tingitud purjus peast!!!!!!!

Kusti
9 aastat tagasi

Seda juhtub ka kaine peaga, lihtsalt oli üleväsinud inimene.