Raamatukogus avatakse aumärkide näitus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Neljapäeval, 13. novembril kell 16 avatakse Lääne Maakonna Keskraamatukogus kaks näitust „Eesti aumärgid, Eesti Vabariigi kodanikele antud kodumaiseid tunnustusi, 1988-2014“ ja „Haapsalu Vabadussõja mälestussammas vanadel fotodel“

Eesti Vabadussõja alguse 96. aastapäevapäeva eel avanev näitus „Eesti aumärgid“ annab ülevaate ametkondlikest ja omavalitsuste au-, teenete- ja muudest märkidest. Näituse koostasid osaühingud Miniplast, Herald, ARS Vasetööd, Märgikoda ja Eesti tuntuim kollektsionäär Mart Puusepp.

Haapsalu Vabadussõja mälestussamba avamise 90. aastapäeval avab Kaitseliidu Lääne malev fotonäituse „Haapsalu Vabadussõja mälestussammas vanadel fotodel“. Fotod on kogutud, leitud ja saadud ka Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid kodulehelt. Näituse koostas Lääne maleva tegevliige Heiki Magnus.

Tutvustava ülevaate Eesti aumärkide näitusest teevad näituse korraldajad Meelis Pääbo ja Mart Puusepp, Vabadussõja mälestussamba fotodele räägib juurde Heiki Magnus.

Näitused Lääne Maakonna Keskraamatukogus jäävad avatuks 13. detsembrini.

Fotonäitus „Haapsalu Vabadussõja mälestussammas vanadel fododel“ saab näha Läänemaa raamatukogudes ja koolides 2014/2015 aastal.

Fotod: Heiki Magnuse kogust

imageimage image

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments