Väinamere Liinid: Jätkame hanke vaidlustamisega, kuni selgub tõde

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Väinamere Liinid on otsustanud jätkata parvlaevateenuse hanke vaidlustamist, et kaitsta nii ettevõtte kui ka maksumaksjate huve ja õiguseid.

„Meie andmetel ja rahvusvaheliste finantsekspertide hinnangul on Väinamere Liinide pakkumine olnud pakkumuste kogumaksumust arvesse võttes soodsam kui Tallinna Sadama pakkumine,“ selgitas SLK juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

Ta lisas, et finantsekspertide esialgsetel andmetel hoiab Väinamere Liinide pakkumine maksumaksjatele kümneaastase lepinguperioodi jooksul kokku enam kui 15 miljonit eurot. Sellest lähtuvalt on alust arvata, et kui MKMilt saadakse lõpuks kätte ka kõik pakkumustes esitatud numbrid, siis võib kokkuhoid suureneda veelgi.

„Kutsume taaskord MKMi üles ausa ja avatud konkurentsi huvides avalikustama pakkumusi tervikmahus. Siiani ei ole kahjuks avaldatud ka seadusest tulenevalt kohustuslikku pakkumuste avamise protokolli, vaid edastatud on üksikuid väljavõtteid,“ sõnas Rihvk.

Väinamere Liinid on tegutsenud ja arendanud parvlaevateenust saarte ja mandri vahel juba 20 aastat, pakkudes tarbijate vajadustest lähtuvalt kvaliteetset teenust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
9 aastat tagasi

kas elroniga läks odavamaks? Ei, kallimaks, mine kooli juhan või kes tossakas sa oled

Tohoh...
9 aastat tagasi

Ah, või tõde…!

Juhan
9 aastat tagasi

Rihvk, jälle oled sa tabletid unustanud võtmast, võta tabletid ja mine maga välja.
Kaua võib, oled üks neist, kes on aastaid maksumaksjailt raha välja petnud ja valetad nagu mustlane.
Tõde on juba ammu välja tulnud, et sa oled petis!

aga
9 aastat tagasi

millest sul puudus on, sõidan ka tihti, ei oska laita

K.
9 aastat tagasi

Huvitav, kus see kvaliteetne teenus osutati?Sõidan iga nädal, kuid ei märganud…..