Lääne-Eesti regionaalne kriisikomisjon pidas istungit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna toimus Pärnu Muuseumis Lääne-Eesti kriisikomisjoni neljas istung. Istungi peateemadeks olid muudatused politsei struktuurides ja töökorralduses, aasta alguses kiirabi teenuste ümberkorralduste tulemused ning võimalikud kitsaskohad haigla toimepidevuse planeerimisel ja nende poolt osutatavad elutähtsad teenused.

„Tänapäeval toimuvad muudatused mitte enam aastate, kuude, päevade jooksul, vaid on tundide ja minutite küsimus. On ülioluline olla kursis ning täpselt aru saada koostööpartnerite tegevustest,“ selgitas regionaalse kriisikomisjoni juht Ivar Kaldasaun tänase kohtumise tagamaid ja lisas, et kriisiolukorras peame olema kindlad kes millist ülesannet täidab ja milline on koostööpartnerite pädevus.

Põhiteemade kõrval arutati sigade Aafrika katkuga seonduvat ning anti ülevaade toimunud ja edaspidi planeeritavatest kriisireguleerimisõppustest.

Lääne-Eesti regionaalse kriisikomisjoni tegevuspiirkond on Pärnu-, Järva-, Rapla-, Lääne-, Saare- ja Hiiu maakond. Kriisikomisjoni kuuluvad erinevate sisejulgeoleku asutuste ja elutähtsate teenustega seotud riigiasutuste juhid, Lääne–Eesti maavanemad ja Pärnu linnapea. Kriisikomisjoni korralised istungid toimuvad viis korda aastas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments