Lääne maavanema kohuseid hakkab täitma Kristel Jupits

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kristel2

Riigikokku siirduva Läänemaa maavanema Innar Mäesalu kohuseid hakkab kolmapäevast täitma maasekretär Kristel Jupits (fotol).

Läänemaa maavalitsuse kodulehe andmetel töötab Jupits praegu maasekretäri kohusetäitjana, hariduselt on ta jurist. Riigikogu juhatus kinnitas Mäesalu teisipäeval parlamendi liikmeks seoses riigikogu liikme Tarmo Leinatamme surmaga esmaspäeval. Seaduse järgi kinnitab maavanema ametisse valitsus siseministri ettepanekul.

Siseminister Hanno Pevkuri sõnul tuli vajadus inimesi ametikohtadel ümber paigutada kõigile ootamatult, mistõttu uue võimaliku maavanema osas pole tal praegu midagi öelda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kannatage ära
9 aastat tagasi

See on nagu jalaluu murru ravimine klistiiri tegemise kaudu, kusjuures keegi ei tea millisel jalal luu puruks on. Patsient on aga koomas.

Ärge+vinguge
9 aastat tagasi

lugege seadust

Kana
9 aastat tagasi

Nii kiire on sinna riigikokku minekuga? Laua jõuab ikka maavalitsuses puhtaks teha või peab seda Jupits tegema? Niipalju siis maakonna asjadest. Reeglina lahkuv inimene ootab uue ära ja annab asjad edasi aga noh…….

ongi kiire
9 aastat tagasi
Reply to  Kana

Ei tea, kas asi ikka nii käib, et ma vaatan, kui aega saan. Võtan kartuli üles enne ja siis ehk saan tulla!