2

Rohuküla sadamat valvab Neptun

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Neptun 001Hiidlasest saeskulptori Ivo Männi "Neptun" Rohuküla kail. Foto: Urmas Lauri

Rohuküla sadamakail, Hiiumaa liini parvlaevade pealeminekukohas, valvab Neptun.

Puust merejumala saagis Hiiumaa tuntuim saeskulptor Ivo Mänd augustis kahe päevaga välja.

Kogenud puuskulptuuride meister Mänd on hulgaliselt kujusid saaginud nii Hiiumaal, Saaremaal kui ka mandril. Näiteks Saaremaal Laadlas on ta laululava tugipostideks saaginud eestlastest ümberilmareisijad Jaan Tätte ja Marko Matvere.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
IVO
IVO

Lahe.

H
H

Peletis 🙁

wpDiscuz