0

Keskraamatukogus saab kohtuda Valdur Mikitaga ja tähistada Edgar Valteri sünniaastapäeva

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ValterAnn Roos Edgar Valteril külas. Foto: erakogu

Oktoobri teisel nädalavahetusel toimub kohtumisõhtu Valdur Mikitaga ja perepäev, mis pühendatud Edgar Valteri 85. sünniaastapäeva tähistamisele. Mets ja loodus laiemalt on inspireerinud mõlemaid autoreid. Sellest tuleneb ka projekti nimi, teatas raamatukogu lugejakoolitaja Marika Aedviir.

Reedel, 10. oktoobril kell 18 on huvilised oodatud keskraamatukogu lugemissaali (Posti 3, Haapsalu), kus toimub kohtumine semiootiku, kirjaniku, kultuurkapitali kirjandusauhinna laureaadi (esseekogu „Lingvistiline mets“, ilmunud 2013. a) Valdur Mikitaga. Vaadata saab Metsamuuseumi näitust „Mets läheb peale“. Muusikat teeb Haapsalust pärit, praegu TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias pärimusmuusikat õppiv tudeng Hanna-Liis Lao.

Laupäeval, 11. oktoobril kell 12 on kõik väikesed ja suured oodatud perepäevale lasteraamatukokku (Wiedemanni 11), mis on pühendatud Edgar Valteri 85. sünniaastapäeva tähistamisele. Selle raames avatakse Edgar Valteri joonistuste näitus „Sahtlist seinale“, toimub pereviktoriini ja karikatuurivõistluse parimate autasustamine. Krista Kumberg tutvustab kogumikku „Edgar Valter. Lasteraamatute illustratsioonid 1948-2005” ja oodata on üllatuskülalist. Päeva lõpetab kirjandusmäng ja ühine kringlisöömine.

Kõik sündmused on osalejatele tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz