Politsei: Haapsalus on õhtul ja öösel olnud mitu kallaletungi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

25.septembril kella 21 paiku löödi Haapsalus Kastani tänaval 14-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

28. septembril kella 2.45 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel 19-aastast noormeest.

28. septembril kella 2.35 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel 23-aastast noormeest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kunn
9 aastat tagasi

Mina olen isiklikult tähele pannud, et Haapsalu politseid näeb kõige rohkem tööpäeviti kl 12-13 paiku lõunale sõitmas, siis näeb pidevalt patrulle nädala algul ja keskel inimtühjas linnas hilja õhtuti ja öösiti. Linnas ei sõida isegi ühtegi autot aga politsei sõidab. Mida ma aga tõesti ei näe tihti, see on patrulli reede ja laupäeva öösiti, kui linnapeal on pidutsemas sadu purjus inimesi. Vot siis on suurem tõenäosus, et purjus seltskondades tekib tüli, istutakse joobes autorooli või tungitakse üksikule purjus inimesele kuskil kangialuses kallale, sest purjutaja on hea saak pättidele.

blah
9 aastat tagasi

No kui tegelikult siia ridade vahele süveneda, siis ikkagi tegemist standardse kukepoksiga, mis reakodaniku muud moodi ei puuduta kui pakub meelelahutusliku väärtust, kui juhtud juhuslikult seda taidlust pealt nägema – reeglina meenutab midagi discovery’st nähtut, a la puuduv link inimese ja ahvi vahel koos teatud paaritumisrituaalidega. Ainuke vahe nt. 10, 20, 30 aasta taguse ajaga on selles, et kukekesed on nii memmestunud, et iga katkise noka pärast on vaja miilits või emme appi kutsuda, sellest ka “statistika”.

Andres
9 aastat tagasi

Haapsalu varasemalt ikka pihkupeksupealinn olnud…
mis siis nüüd lahti läks…

Kodanik.
9 aastat tagasi

No ega debiilikutele ei tohi alkoholi anda,kohe vaja oma supilusikaid vehkima hakkata.

Kusti
9 aastat tagasi

No tee, mis sa teed, aga Haapsalu hakkab rusikakangelaste tegemiste järel Lasnamäele järgi jõudma.