Lääne Elu paberleht teisipäeval, 23. septembril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

image

Kõik neli parlamendierakonda toovad tuleva aasta riigikogu valimistel Lääne-Eesti valimisringkonna esinumbriks uued inimesed.

* Peeter Oleski arvamuslugu Juhan Partsist.

* Intervjuu kaitseminister Sven Mikseriga.

* Postimehe ja Eesti Päevalehe koostatud koolide pingeread erinevad üksteisest.

* Laupäeval avati Haapsalus paadipõgenike mälestusmärk.

* Sander Ilves võitis SU-klassis Läänemaa rahvaralli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
9 aastat tagasi

keegi ei keela sul tähtsate asjade nimekirja siia asetamast.)

...
9 aastat tagasi

Käib siis kesikute juures kaartide ümber paigutamine või? Paistab, et Karilaiu üheülbaline jutt, kõigis halvas süüdi võimuladvik, hakkab juba ära tüütama. Mind isiklikult hakkab ära tüütama see leierkast, mis korrutab ikka jälle Swedbanga sularaha probleemi. Eilses Tallinna TV-s leierdas Karilaid jälle seda pisiprobleemi. Kas juba tal ennast villand ükskord ei saa, andku endale ka aru, et see rong on täna juba läinud. Riigis on palju pakilisemaid probleeme millistele lahendusi peaks otsima Kui ikka tahaksid riigikogusse pürgida, siis ära hakka lutikat otsima seina pealt, et teda tappa, samas kui tulekahju toas.

Tõde
9 aastat tagasi

Tõde on see, et Karilaiule jääbki Toompea saal unistuseks ja meie peame edasi kannatama. Kurb ju?

ajo
9 aastat tagasi
Reply to  Tõde

Pigem las haugub siin, vähemalt ei kosta üle terve riigi.

jaht
9 aastat tagasi
Reply to  ajo

Miks siis siin????? Ega ta keegi Haapsalu põline elanik pole.

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  ajo

Pigem kuulen haukumist kui seda pidevat probleemi eitamist.

Jaan
9 aastat tagasi

Karilaiule on jälle kott pähe tõmmatud.

2.kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Tõmmataksegi, kui partei huvid nõuavad seda. Valijal on südamelähedasem alati telestaar, kui mingi tegelane, kes kohapeal asja ajab. Ja kahjuks see süsteem töötab.

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Jaan

Miks sa arvad, et läänemaalt kaks kohta kesk ei saa, minu meelest on kesk esinenud siin maakonnas tugevamalt kui teised erakonnad. Ei usu,et neid klappidega reformi kummardajad siia nii palju jäänud on, küll enne valimisi ka nende jaoks viimased luukered välja tuuakse ja kui veel mõni ahvi armastusega jääb,siis tunnen pigem neile kaasa.

kodanikule
9 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Läänemaa on laiem mõiste riigikogu valimiste aegu ja mõlemad saared hoiavad omadega rohkem kokku kui mandri meeste/naistega. Kuigi Karilaid on hakanud ennustustega tegelema, ei ole see tema tugevam külg olnud ja arvan, et Laanet saab väga hea tulemuse, kordades Karilaiust rohkem…

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  kodanikule

Kui Laanet peaks häälte magnet olema, siis on see küll kurb tõsiasi,et eestlane selliseid kahe p…e poolega inimesi nii kõrgelt hindab, kes homme ei ole kindlasti need,kes täna ja kes isegi täpselt ei tea,kuhu kuuluvad. Ja kui hindad selliseid,siis oled järelikult ka ise sarnane.