0

Kabehommik Haapsalu Sotsiaalmajas

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Kabe on hea ja kasulik mõttemäng, mis aitab treenida mälu ja ennast arendada. Samas on see ka võimalus veeta hästi aega, nautida muffineid ja kohvi koos toredate inimestega. Kabelaual saab mängida erinevaid mänge, näiteks väikest kitsetalle ja kurje hunte – kas olete selle mänguga juba tuttav?

Tule kindlasti osalema ajaviitelisel kabehommikul
Haapsalu Sotsiaalmaja kohvikus
teisipäeval, 23. septembril
kell 11–12.

Osalemine on tasuta ja mäng jätkub kuni nuppe jagub. Juhendajaks on Marina Ivanovits Läänemaa Kabeklubist.

 

Haapsalu Sotsiaalmaja

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz