1

Mootorrattur sai vigastada, põrkas kokku põdraga

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Päästeamet teatas, et sai laupäeva õhtul kell 22.56 teate liiklusõnnetusest Lääne–Nigula vallas Vedra külas, kus mootorrattur oli kokku põrganud teele jooksnud põdraga. Päästjad andsid kiirabi saabumiseni kannatanule esmaabi ning puhastasid sõidutee.

13. septembril kell 20.45 said päästjad teate põlengust Ridala vallas Uuemõisas, kus teataja sõnul põles elektripost. Päästjate saabudes selgus, et põlengut ei olnud, elektrijuhtmed olid lühisesse läinud.

13. septembril kell 20.22 teatati päästjatele järelvalveta lõkkest Nõva vallas Vaisi külas. Päästjad kustutasid lõkke.

13. septembril kell 8.30 kutsuti päästjad appi Martna vallas Ehmja külas juhtunud liiklusõnnetusele, kus kokku olid põrganud kaks sõiduautot. Päästjad andsid kannatanu üle kiirabile ning eemaldasid sõidukitelt akujuhtmed.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jass
Jass

Huvitav on see, et laupäeva õhtul 23.00 paiku sõitis kiirabi ees ja pool minutit hiljem päästeauto järgi.
Kas siis erinevad väljakutsed, või suutis päästeauto tõesti kiirabist mööda sõita?

wpDiscuz