3

Evelin Ilveselt ilmus koolitoidu kokaraamat

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Evelin-Ilveselt-ilmus-koolitoidu-kokaraamatEvelin Ilveselt ilmus koolitoidu kokaraamatAjakirjade Kirjastus andis välja Evelin Ilves ja fotograaf Hele-Mai Alamaa koostatud kokaraamatu “Söögivahetund. Koolikokkadelt kodukööki”, vahendas veebileht Head Uudised.

Presidendiproua Evelin Ilves ja fotograaf Hele-Mai Alamaa tegid kahe aastaga tiiru peale Eesti koolidele. Istusid lastega laua taga ja maitsesid roogi. Uurisid õpilastelt lemmiktoite ja kokkadelt nippe. Kui ikka lapsed õhkasid: “Tahaks kodus süüa sama hästi kui koolis!”, oli selge, et koolikokk oli oma tööd südamega teinud.

Tunnustamaks osavate koolikokkade tööd, ongi siia raamatusse koondatud parimad koolitoidud, mida võiks kodus järele teha. Koolikokkade loomingu on kodukööki sobivaks timminud hobikokk ja toidublogi pidaja Tuuli Mathisen.

Raamat “Söögivahetund. Koolikokkadelt kodukööki” pakub üle saja retsepti Eesti armastatud koolikokkadelt. Tunnustamaks osavate koolikokkade tööd, ongi raamatusse koondatud parimad koolitoidud, mida võiks kodus järele teha.

Raamat valmis AS Selver toetusel ja kõik Eesti koolid saavad raamatud tänu Tomra Baltic OÜ abile tasuta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vat
vat

ehk õpetab see ,,kokaraamat” põhikooli juntsudele ka suudlemise ABC-d

kodanikule
kodanikule

kas nüüd saab põhikoolis tasuta toitu ? Veel eelmine aasta pidi lapsevanem küll ise juurde maksma..

kodanik
kodanik

Loodetavasti õpib siit Haapsalu ka midagi,sest ei saa küll öelda,et meie koolitoidul kuhugi areneda ei ole,ütleme pigem isegi nii,et polegi veel kuhugi arenemisega jõudnud. Aga noh,ilmselt ei tohi nuriseda, tasuta saab ju,siis kama kaks mis taldrikul.

wpDiscuz