Rahva Ühtsuse Erakonnast sai ametlik partei

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rahva Ühtsuse Erakond (RÜE) sai Harju maakohtu registriosakonnalt kinnitava vastuse, et on ametlikult registreeritud erakonnaks.

Järnevalt hakatakse tegelema allorganisatsioonide loomisega, et valmistuda üle Eestiliselt riigikogu valimisteks, edastas erakonna esindaja BNS-ile. Juba järgmisel nädalal, 9. septembril on plaanis kohtumine Järvamaa piirkonna liimetega.

“Erakonnaks registreerimine näitab, et oleme tõsiselt võetav jõud, kes soovib muuta Eesti poliitikat inimkesisemaks. Oleme teinud suure töö, et luua erakond, mis tooks inimestele poliitika võimalikult lähedale ning julgutaks neid sõna võtma end huvitavas valdkonnas. Meiega on liitunud aktiivseid mehi ja naisi üle kogu Eesti ning rõõm on tõdeda, et erakonna read täienevad pidevalt. Edaspidine liitumisprotsess RÜEga ühinemiseks pole peatunud, seega ootame kõiki tegusaid inimesi enda ridadesse,” kommenteeris erakonna üks asutajaliikmetest Anita Luik.

Luige sõnul on praeguse seisuga erakonnaga liitunud kokku 540 inimest.

RÜE asutamine kinnitati tänavu 30. jaanuaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Rahva Ühtsuse Erakonnast sai ametlik partei | Rahva Ühtsuse Erakond
9 aastat tagasi

[…] Lääne-Elu 04.09.2014 […]