0

Kaia Kanepi kaotas maailma esireketile Serena Williamsile

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kanepi vs williamsAmeerika lahtistel tennisemeistrivõistlustel kohtus Kaia Kanepi (WTA 50.) neljandas ringis maailma esireketi Serena Williamsiga.

Williams võitis 6:3, 6:3.

"Ta [Kaia Kanepi] on esitanud täitsa korraliku partii. Kaia on mänginud täpselt nii hästi kui Serena on tal lasknud mängida. Esimesest punktist alates on Williams üritanud igat pallivahetust absoluutselt domineerida. Aga häbisse pole jäänud," kommenteeris Margus Uba mängu Delfis.

Omavahel on Kanepi ja Williams kohtunud nüüd neljal korral, eelmisel korral viis aastat tagasi. Ühtegi setivõitu pole haapsallanna Williamsi vastu teeninud, ent väga lihtsaid võite pole ameeriklanna samuti saanud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz