Kõmsil hakatakse tegema aiamaju

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Teisipäeva hommikul tõstab suur kraana autole esimese Kõmsil valminud aiamaja, mis viiakse Tallinna tulevastele kundedele näidismajaks.

„Pildimüüjaid on palju,” ütles maju tootva Greencube OÜ omanik ja juhatuse esimees Henri Bekman. „Meie pakume toodet, mida saab oma silmaga vaadata ja oma käega katsuda.”

Kõmsil K-Metis valminud aiamaja sisustatakse Tallinnas disainimööbli ja muu vajalikuga. Hanila valla juurtega Henri Bekman ütles, et koos arhitektuuribürooga Artest on firmal pakkuda 50 tootenäidist, nende seas saunad ja majad aastaringseks elamiseks.

Valmis maja ruutmeeter algab 800 eurost, lõpphind oleneb sisustusest. Greencube sai EASilt 5000 eurot stardikapitali töövahendite ostuks. Ettevõttes töötab ekspordi müügijuhina Haapsalu endine aselinnapea Andreas Rahuvarm.

Fotod: Henri Bekmann

Kõmsi majad Kõmsi majad Kõmsi majad

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Delfi: Uut moodi moodulmaja aasta läbi elamiseks | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Valmis maja ruutmeeter algab 800 eurost, lõpphind oleneb sisustusest. Greencube sai EASilt 5000 eurot stardikapitali töövahendite ostuks. Ettevõttes töötab ekspordi müügijuhina Haapsalu endine aselinnapea Andreas Rahuvarm, kirjutas Lääne Elu 13. augustil. […]