0

Galerii: Pitsipäeval osales rekordarv kudujaid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nädalavahetusel osales Haapsalu 3. pitsipäeval peetud pitsikudumisvõistlusel 26 osalejat, mis on võistluste uus rekord. Tänavu võitis võistluse Kadri Luhter.

„Osalejate rohkus pakkus rõõmu. Noorim osaleja oli 13aastane. See näitab, et kooliõppekavasse kuuluv Haapsalu salli kudumine käsitöötunnis aitab kohalike traditsioonide edendamisele kaasa,” ütles pitsikeskuse juhataja Mirje Sims.

Pitsipäev oli sisustatud kudumisvõistluse, õpitubade, loengute ja vestlusringidega. Suurel ühiskudumisel oli huvilistel võimalik koos kududa ja ideid vahetada, seda võimalust kasutas koguni 83 inimest.

„Ühiskudumise eesmärk on julgustada avalikult kuduma. Samuti on see mõeldud neile, kes kohtuvad vaid kord aastas pitsipäeval, et nad saaksid ühiselt pargis aega veeta ja nippe vahetada,” ütles Sims.

Fotod: Arvo Tarmula

Kudumisvõistlus (1) Kudumisvõistlus (2) Kudumisvõistlus (3) Kudumisvõistlus (4) Kudumisvõistlus (5) Kudumisvõistlus (6) Kudumisvõistlus (7) Kudumisvõistlus (8) Kudumisvõistlus (9) Kudumisvõistlus (10) Kudumisvõistlus (11) Kudumisvõistlus (12) Kudumisvõistlus (13) Kudumisvõistlus (14) Kudumisvõistlus (15) Kudumisvõistlus (16) Kudumisvõistlus (17) Kudumisvõistlus (18) Kudumisvõistlus (19) Kudumisvõistlus (20) Kudumisvõistlus (21) Kudumisvõistlus (22) Kudumisvõistlus (23) Kudumisvõistlus (24) Kudumisvõistlus (25) Kudumisvõistlus (26) Kudumisvõistlus (27) Kudumisvõistlus (28) Kudumisvõistlus (29) Kudumisvõistlus (30) Kudumisvõistlus (31) Kudumisvõistlus (32) Kudumisvõistlus (33) Kudumisvõistlus (34) Kudumisvõistlus (35) Kudumisvõistlus (36) Kudumisvõistlus (37) Kudumisvõistlus (38) Kudumisvõistlus (39) Kudumisvõistlus (40) Kudumisvõistlus (41) Kudumisvõistlus (42) Kudumisvõistlus (43) Kudumisvõistlus (44) Kudumisvõistlus (45) Kudumisvõistlus (46) Kudumisvõistlus (47) Kudumisvõistlus (48) Kudumisvõistlus (49)

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz