0

Janek Soidla hoiab supermoto meistrivõistlustel liidrikohta

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Janek SoidlaSupermoto Eesti MV jätkusid Tartus Lõunakeskuse parklas ning Quad masinaklassis hoolitses sõiduvõitude eest Lääne MK sõitja Janek Soidla (pildil).

Tartus sadanud vihm tegi korraldajatele peavalu ning turvakaalutlustel katkestati Quadide esimene sõit. Ilma paranedes sai siiski mõlemad sõidud peetud kus Janek Soidla (Yamaha) teistele sõnaõigust ei andnud ning etapivõit tuli Läänemaale. Meistrivõistluste üldarvestuses hoiab Soidla 194 punktiga liidrikohta.

Hannes Prikk

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz