4

Galerii: Pitsiline moenäitus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pühapäeval oli Haapsalu Pistsikeskuse ees moenäitus.

Fotod: Arvo Tarmula

Pitsine moenäitus (1) Pitsine moenäitus (2) Pitsine moenäitus (3) Pitsine moenäitus (4) Pitsine moenäitus (5) Pitsine moenäitus (6) Pitsine moenäitus (7) Pitsine moenäitus (8) Pitsine moenäitus (9) Pitsine moenäitus (10) Pitsine moenäitus (11) Pitsine moenäitus (12) Pitsine moenäitus (13) Pitsine moenäitus (14) Pitsine moenäitus (15) Pitsine moenäitus (16) Pitsine moenäitus (17) Pitsine moenäitus (18) Pitsine moenäitus (19) Pitsine moenäitus (20) Pitsine moenäitus (21) Pitsine moenäitus (22) Pitsine moenäitus (23) Pitsine moenäitus (24) Pitsine moenäitus (25) Pitsine moenäitus (26) Pitsine moenäitus (27) Pitsine moenäitus (28) Pitsine moenäitus (29) Pitsine moenäitus (30) Pitsine moenäitus (31) Pitsine moenäitus (32) Pitsine moenäitus (33) Pitsine moenäitus (34) Pitsine moenäitus (35) Pitsine moenäitus (36) Pitsine moenäitus (37) Pitsine moenäitus (38) Pitsine moenäitus (39) Pitsine moenäitus (40) Pitsine moenäitus (41) Pitsine moenäitus (42) Pitsine moenäitus (43)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Egon
Egon

Ei pakutud mitte ühtegi pitsi. Istusime Kaidoga pargis ja ei midagi. Moešou ainult.

Monika
Monika

Täitsa kurb et ei saanud kohal olla…. pildid imelised, tööd parimad!

Tiia Kuusberg
Tiia Kuusberg

Imeilusad pitsid! Jõudu ja jaksu tegijatele!

Katrin
Katrin

Väga ilusad

wpDiscuz