0

Galerii: Swedbanki lastejooks tõi lapsed Paralepa randa jooksma

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Swedbanki 12. lastejooks tõi taas Paralepa randa võistlema väga palju jooksusõpru. Swedbanki poolt olid kõikidele lastele toredad auhinnad ning medalid ja diplomid parimatele.

Väiksemad, alla 3 aastased lapsed läbisid 100 meetrise raja, suuremate distants oli 200 m.

T 2 aastased
1.Melissa Kivi
2.Leen Jõepera
3.Johanna Lukk
P 2 aastased
1.Oliver Jugapuu
2.Juss Ring
3.Rauno Randloo
T 3-4
1.Siie Grete Klemmer
2.Rebecca Riin Laasi
3.Emily Kängsepp
P 3-4
1.Jonas Meriloo
2.Sebastian Sadam
3.Hardi Lauri
T 5-6
1.Kaisa-Helin Kask
2.Simona Ladva
3.Kaisa-Keitre Tamm
P 5-6
1.Rovien Laitamm
2.Frank Vali
3.Rünno Raadla
T 7-8
1.Kleer Jaani
2.Sesse Vali
3.Lisete Mikk
P 7-8
1.Tanel Toomemägi
2.Marcus Randloo
3.Steven Saarna
T 9-10
1.Trinity Õismets
2.Maily Märss
3.Reli Rosenberg
P 9-10
1.Olavi-Tanel Kask
2.Sander Savastver
3.Kusti Mikelsaar
T 11-12
1.Kati Olesk
2.Andra Reidla
3.Maian Tohver
P 11-12
1.Eric Mathias Hein
2.Kaspar Kariste

Kaja Ladva

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (1) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (2) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (3) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (4) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (5) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (6) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (7) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (8) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (9) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (10) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (11) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (12) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (13) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (14) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (15) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (16) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (17) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (18) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (19) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (20) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (21) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (22) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (23) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (24) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (25) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (26) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (27) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (28) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (29) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (30) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (31) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (32) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (33) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (34) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (35) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (36) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (37) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (38) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (39) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (40) Swedbanki Lastejooks Merilin Kaustel (41)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz