Fred Vali parandas kuulitõukes isiklikku rekordit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

imageFred Vali. Foto: Enn Kerge

Tallinnas heitjate seeriavõistluse neljandal etapil saavutas läänlane Fred Vali kuulitõukes isikliku rekordiga 16.48 kolmanda koha.

Vabariigi hooaja edetabelis on see kuues ja Eesti kõigi aegade edetabelis 52. tulemus.

Eeloleval pühapäeva võistleb Fred Vali Lihulas Aleksander Kreegi mälestusvõistlustel.

Lihulas on kohal ka Läänemaa noor 19aastane kuulitõuketäht Karl Koha (isiklik rekord 16.97) ja kui tervis lubab, lööb kaasa ka Raigo Toompuu, kes on läbi aegade Eesti kolmas, mees, kes suutnud kuuli tõugata kaugemale kui 20 meetrit, tema tippmark on 20.20.

Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugejale
9 aastat tagasi

Vali tulemus on Eesti kõigi aegade edetabelis 52. Kergejõustik on Eestis üks enamharrastatud spordiala, on harrastatud rohkem kui 100 aastat. Sama koha kõigi aegade edetabelis annab näiteks 10,5 saja meetri jooksus, 4.80 teivashüppes või ka 2.10 kõrgushüppes. No kui ka selliseid tulemusi ei märgita ära- no millest siis veel kirjutada?

lugeja
9 aastat tagasi

Kui juba meil on 16 meetri tõukajad tähed, no kes siis kaugemale tõukajad on?