0

Haapsalu fotoklubi avab homme aastanäituse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Homme kell kuus õhtul avatakse Haapsalu kultuurikeskuses Haapsalu fotoklubi aastanäitus.

"16 autorit, 53 tööd," ütles piltnik Arvo Tarmula, kelle fotod on samuti näitusel eksponeeritud.

Fotod: Arvo Tarmula

Fotoklubi näitus (1) Fotoklubi näitus (2) Fotoklubi näitus (4) Fotoklubi näitus (5) Fotoklubi näitus (6) Fotoklubi näitus (8) Fotoklubi näitus (9) Fotoklubi näitus (10) Fotoklubi näitus (11) Fotoklubi näitus (12) Fotoklubi näitus (13) Fotoklubi näitus (14) Fotoklubi näitus (15)

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz