Alanud nädal lisab hulga uusi liikluspiiranguid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alanud nädal lisab mitmeid uusi liikluspiiranguid, mis võivad sõiduaega aeglustada.

Esmaspäevast suletakse liiklusele Jõgeva maakonnas Kalma-Mustvee maantee viiendal kilomeetril asuv Mustvee sild. Jalakäijad saavad ületada Mustvee jõge ligi 200 meetri kaugusel asuva rippsilla kaudu, kohalik kergliiklus ja sõiduautod saavad kasutada jõe ületuseks Benito-Agirre tänaval asuvat silda ning teekond pikeneb 1,5 kilomeetrit. Ülejäänud transport suunatakse ringi Tartu-Jõhvi trassile, teekond pikeneb 2,4 kilomeetrit, teatas maanteeamet.

Augusti keskpaigani on liiklusele suletud Põlva maakonnas Akste-Häätaru maantee 12. kilomeetril asuv Põrste sild. Ümbersõit toimub läbi Leevijõe ja Karilatsi, teekond pikeneb 5,2 kilomeetrit.

Tallinna-Narva maanteel Lääne-Viru maakonnas Sõmeru-Sämi teelõigul kilomeetritel 100-109 ja Ida-Viru maakonnas Sinimäe-Hiiemetsa teelõigul kilomeetritel 192-196 remonditakse teekatet. Tööde piirkonnas on suletud üks sõidurada ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel Valkse ja Kloogaranna raudteeülesõidu vahelisel teelõigul kilomeetritel 29-37 alustatakse maantee taastusremondiga. Tööde piirkonnas korraldavad liiklust foorid või reguleerijad. Teetööde jätkuvad ka sama maantee Kiia-Tutermaa teelõigul kilomeetritel 19-21.

Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel jätkuvad remonditööd Riisipere-Risti ja Risti-Jaakna remondilõigul. Tööde tsoonis on suletud üks sõidurada ning liiklust reguleeritakse. Maanteeamet palub liiklejatel arvestada lisaajaga või kasutada Haapsallu sõites ümbersõiduks Keila-Haapsalu maanteed ja Saaremaale sõites Märjamaa-Koluvere maanteed.

Pärnu maakonnas Pärnu-Jaagupi – Kalli maanteel Vahenurme-Vakalepa lõigul remonditakse detsembri lõpuni kruusateed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments