0

Võrus saavad soojustatud kortermajad kingiks Navitrolla hiigelmaali

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

navitrollaNavitrolla Võru neljas hiigelmaal saab peagi valmis Foto: Lõunaeestlane

Võrus mullu suvel alanud kortermajade seintele maalimine saab peagi läbi, kui bussijaama naabruses oleval majal valmib järjekorras neljas ja ühtlasi selle tsükli viimane Navitrolla teos nimega „Kahe haru vahel“, kirjutab Arved Breidaks portaalis Lõunaeestlane.

„Võru linna maalidega katmine käib täie hooga, hoolimata tohututest raskustest värvide tellimisel ja ilmataadiga sobiliku ilma osas kokkuleppimisel,“ sõnas Navitrolla Lõunaeestlasele. „Tänu majaelanike julgele otsusele saime koos Sänkiga teha pildi, mis on mulle väga südamelähedane.“

Võru kortermajadele Navitrolla maalide kandmine sai alguse läinud aastal, mil linnavalitsus pakkus korteriühistutele välja võimaluse, et kui maja saab soojustatud, kingib linn omalt poolt Navitrolla maali.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz