0

Kuumad ilmad mitmekordistasid ventilaatorite müüki

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Soe ja palav juulikuu on hüppeliselt kasvatanud kliimaseadmete ja ventilaatorite müüki kõigis K-rauta Eesti poodides. Kõige enam on tõusnud ventilaatorite müük pea viiekordselt.

“Võrreldes tänavu juunikuuga on nii ventilaatorite kui kliimaseadmete tooterühmas väga selge tõusutrend olemas. Ventilaatoreid oleme müünud pea viis korda rohkem kui kuu varem, ka kliimaseadmete müük on läinud väga hästi ja neid on juulis ostetud pea poole rohkem,” sõnas K-rauta kodusisustuse tootejuht Margus Välling.

“Ostetud on nii kõrgema hinnaklassi kuuluvaid taimeri ja aja seadistamise võimalusega ventilaatoreid kui ka odavamaid ja väiksemaid, 10-15 eurot maksvaid lauaventilaatoreid. Kaubaks on läinud mis tahes hinnaklassi ja suurusega ventilaatorid, seega väga valivad ja hinnatundlikud kliendid olnud ei ole,” lisas Välling.

“Kuna ventilaator on kõige lihtsam ja soodsam võimalus toa jahutamiseks, siis pole üllatav, et klientide huvi nende vastu niivõrd suur olnud on. Arvestades, et juunikuust pakume ventilaatoreid soodushinnaga, siis on tõenäoliselt ka see müügikasvule veidi kaasa aidanud,” lisas Välling.

Ventilaatorite hinnavahemik K-rauta poodides jääb 7-50 euro vahele. Kliimaseadmete hinnad algavad 395 eurost.

Eesti juhtiv kodu- ja ehituskaupade müüja Rautakesko AS kuulub Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko. Kontsern tegutseb Põhjamaades, Baltikumis ja Venemaal. Eestis tegutseb K-rauta kaubamärgi all kaheksa kauplust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz