0

Noarootsi gümnaasiumis toimub rahvusvaheline väitlusakadeemia

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

29. juulist kuni 3. augustini toimub Noarootsi Gümnaasiumis Eesti Väitlusseltsi suveakadeemia, mis toob üle Eesti linnade kokku üle saja noore. Noori tulevad koolitama oma ala eksperdid Suurbritanniast, Eestist ning Venemaalt.

Nädala jooksul viivad oma ala parimad läbi erinevaid töötubasi. Näiteks õpetab suveakadeemias lavalist kohalolekut näitleja Jaak Prints, läbirääkimis- ning ülekuulamistehnikaid Politse-ja Piirivalveameti Lääne prefektuuri prefekti politseinõunik Andres Sinimeri ning väitlejate eelistest tööturul räägib Pressisõber 2013 Kristi Liiva.

“Pürksi küla on suurepärane koht, kus mõnusas suvises meeleolus väitlust ja kõneoskust õppida. Noarootsi Gümnaasium on olnud suurepärane partner ning siinsed inimesed on niivõrd siirad ja sõbralikud, et pidime siia peale eelmise aasta edukat akadeemiat tagasi tulema.” ütles Eesti Väitlusseltsi tegevjuht Margo Loor.

Eesti Väitlusseltsi missioon on levitada mõtteviisi, et ühiskondlikus diskussioonis peaks saama määravamaks tugevam argument. Väitlusselts pakub väitlusharidust noortele, koolitusi täiskasvanutele ning arendab avalikku diskussiooni laiemalt. Väitlusega tegeletakse Eestis aktiivselt enam kui 60 gümnaasiumis ning kõikides ülikoolides.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz