0

Märjamaa-Koluvere maanteel sai liiklusõnnetuses viga kuus inimest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseiPühapäeval toimus Raplamaal Märjamaa vallas liiklusavarii, milles sai vigastada kuus inimest.

Avarii juhtus päeval kella 13.30 paiku Rapla maakonnas Märjamaa vallas Koluvere-Märjamaa tee 7. kilomeetril Sipa küla lähistel, kus põrkasid sõiduauto Audi, mille roolis oli 26-aastane Reimo, ja sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 23-aastane Kristo.

Audis, mis sõitis Koluvere poolt Märjamaa suunas, oli kokku viis inimest. Mercedes-Benz, milles oli vaid juht, sõitis Koluvere poole.

Pärast kokkupõrget paiskus Audi teelt välja katusele, Mercedes jäi aga sõiduteele.

Kõik autodes olnud inimesed said vigastada. 8- ja 12-aastane tüdruk viidi Tallinna lastehaiglasse, neli täiskasvanut aga Põhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe korpusesse.

Veidi aega enne kokkupõrget sai politsei juhtimiskeskus teate liiklejalt, kelle arvates käitus Mercedese juht kahtlaselt. Väidetavalt oli auto vingerdanud. Enne, kui patrull jõudis masina juhti kontrollida, oli liiklusõnnetus juba juhtunud.

Politsei kinnitusel kasutati autodes nõuetekohast turvavarustust, juhtidel alkoholijoovet ei tuvastatud, mõlemal mehel on kehtiv juhtimisõigus.

Kuna menetlus on alles pooleli ning tunnistajad üle kuulamata, ei soovinud politsei esindaja veel liiklusõnnetuse täpsemaid asjaolusid kommenteerida. Hetkel on teadmata, kumb autojuhtidest vastassuunavööndisse kaldus ja liiklusõnnetuse põhjustas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz