0

EPL: Tuksi laagris rõõmustati vehklejate hõbeda üle

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

epl 001Eesti Päevalehe esikülg. Repro: Urmas Lauri

Eile elas Eesti naiskonnale kaasa sadakond Tuksis suvelaagris olevat noort vehklejat, kes loodavad ka ise kunagi sama vägevaid tegusid teha, teatas tänane Eesti Päevaleht oma esiküljel.

Epeenaiskonna liikme ja värske hõbemedaliomaniku Irina Embrichi sõnul oli seekordne saavutus midagi erilist. "Meie jaoks on hõbemedal väga kõva tulemus. Eelmisel aastal võitsime EM-il kulla, see aasta kulda ei tulnud, aga juba see, et jõudsime MM-il kahe hulka, on väga kõva tulemus!", ütles Embrich Eesti Päevalehele.

Naiskonna peatreener Kaido Kaaberma tõstis esile epeenaiskonna senist edu MM-il. "Mõned väga tugevad vastased said alistatud, kelle vastu polnud mingit liigset aukartust märgata. Kindlasti oli suur heameel ka veerandfinaalivõidu üle matšis Hiinaga. Hiina on teada-tuntud kõva võistkond, nad võitlevad alati lõpuni ning võit lisaajal nende üle oli eriti hea," ütles Kaaberma.

Eesti epeenaiskond võitis Kaasanis peetud maailmameistrivõistlustel hõbemedalid.

Finaalis kaotas Eesti epeenaiskond Venemaal Kaasanis vehklemise maailmameistrivõistluste Venemaale 29:40. Eesti epeenaiskonda kuuluvad Irina Embrich, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja haapsallanna Kristina Kuusk.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz