Sten Priinits võitles end MMil rasketest vastastest läbi põhiturniirile

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sten Priinits. Foto arhiiv

Eile Budapestis peetud vehklemise MMi epeeturniiri eelringidest võttis osa kolm Eesti meesvehklejat, kuid põhiturniirile pääses ainult haapsallane Sten Priinits.

Priinits sai alagrupis kolm võitu ja kaks kaotust. „Mul oli üsna jõukohane alagrupp, kuid kahjuks ei ilmunud kohale Läti vehkleja, mis tegi otse 64 hulka pääsemise palju raskemaks,“ kirjutas Priinits oma Facebooki-leheküljel. Kolme kindla võidu kõrvale sai ta kaks kaotust, neist viimase lisaajal, ja pidi 128 hulgas vehklema tugeva hiinlase Gaofeng Shiga. „Suutsin hoida külma närvi ja võita kindlalt 15:10,“ kommenteeris Priinits.

64 seas tuli Sten Priinitsal vastaseks Grigori Beskin Iisraelist. „Me oleme temaga palju vehelnud. Kuu aega tagasi EMil oli tema see, kes lõpetas mu võistluse 32 hulgas. Täna suutsin ma näidata heatasemelist vehklemist ja võtta maguse lisaaja-võidu 10:9,“ kirjutas Sten Priinits.

Reedel põhiturniiril on Priinitsa esimeseks vastaseks hispaanlane Yulen Pereira. Kohtumine algab kell 10.10 Eesti aja järgi sinisel rajal.

Jüri Salm sai eelringis 5 võitu ja 1 kaotuse. 128 seas alistas Salm 15:9 Dario Ibarra (MEX), kuid seejärel pidi tunnistama David Nagy (HUN) 11:15 paremust. Kokkuvõttes 68. koht.

Ruslan Eskov sai alagrupis 5 võitu ja 1 kaotuse. 128 seas pidi Eskov tunnistama Reynier Henriquez Ortizi (CUB) 8:15 paremust. Kokkuvõttes 102. koht.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments