Adrenaliinisõltlase Hegert Mölderi trikid tema ema enam ei kohuta

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

hegert

Hegert Mölderi ema Aita Mölder on poja trikitamisega juba harjunud ning tunnustab poega ettevõtlikkuse eest. Foto: kaader videost

Halvatud IT-ärimees Hegert Mölder tõestas, et elu saab nautida ka siis, kui jalad enam ei liigu. Nimelt võttis ta ühendust motomehe Hanno Veldiga ning peagi kihutasid mehed juba Audru ringrajal mootorratta seljas.

"Mulle meeldivad mehed, kellele kirjutad, et olen õlgadest alla poole halvatud ja sõrmed ei tööta, läheks teeks tsikliga rajal mõned kiiremad ringid? Ja vastuseks tuleb vaid küsimus, kuna sõidame ja mis numbrit varustust sa kannad. Lahe! Hanno, tänud super elamuse eest," kirjutas Mölder oma Facebooki lehel.

Hegert Möldri ema, Kuke galerii perenaine Aita Mölder ütles Lääne Elule, et kuigi poeg on ligemale 20 aastat raskelt vigastatuna elanud, on temas nii palju elujõudu ja ettevõtlikkust.

"Oi, ta on neid tempe ikka palju teinud," naeris ema poja motovideot kommenteerides. "Algul ehmun, pärast kirjutan talle, et tubli oled!"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments