Eesti naisvehklejad pääsesid MMil 64 parema hulka

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Epee naistekoondis foto vehklemisliit

Eesti koondise epeenaised. Foto: Eesti Vehklemisliit

Venemaal Kaasanis toimuvatel vehklemise maailmameistrivöistlustel pääšesid epee eelvoorudes kõik eestlannad 64. parima hulka, teatas Eesti vehklemisliit.

Julia Beljajeva oli kõrge maailmareitingu (3.) tõttu vabastatud eelringidest ja on automaatselt 64. parema hulgas.Tema vastaseks on kasahhitar Jamilya Yunusbayeva (89.)

Irina Embrich (21.) saavutas alagrupis 6 võitu ja tõusis alagrupiturniiri võitjaks, pääsus 32. parema hulka on tema esimeseks vastaseks soomlanna Michaela Kock (232.)

Erika Kirpu (20.) tegi samuti eelringi superhästi (6 võitu) ja tema esimeseks vastaseks on brasiillanna Amanda Simeao (154.)

Kristina Kuusel (33.) alagrupp nii hästi ei läinud, (2 võitu ja 3 kaotust), ja tal tuli pääsuks 64. parema hulka teha lisamatš venetsueellannaga Dayana Martineziga (121.), kus Kristina alistas vastase seisuga 15:5. Pääsus 32. parema hulka on tema vastaseks Ana Maria Branza (2.)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments