Lääne Elu paberleht neljapäeval, 17. juulil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

image* Poliitikud ja kultuuritegelased protestivad märulifilmitähe Steven Seagali kutsumise vastu Augustibluusile, sest halastamatute löökide poolest tuntud näitleja on teinud avaldusi, mis kiidavad Putinit ja kaitsevad Krimmi okupeerimist.

* Haapsalu volikogu revisjonikomisjon hakkab uurima aurupaadihanget.Revisjonikomisjoni esimees Heinar Tuulberg (SDE) ütles, et Haapsalu linnapea Urmas Suklese ülekuulamine on reedel kell 11.

* Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid kirjutab oma arvamusloos, et kõik neli parlamendierakonda peavad seljad kokku panema ja leppima kokku, et Haapsalu raudtee tuleb taastada kolme aastaga.

* Intervjuu siseministriga. Teisipäeval Läänemaad väisanud siseminister Hanno Pevkur lubas politseinikele palgatõusu ja kinnitas, et koondamine on sisejulgeolekus jõudnud piirini, kust enam üle ei minda.

* Nädalavahetus tuleb Ameerika autode fännidele magus, sest reede õhtul algab 14. korda peetav vabaõhuüritus American Beauty Car Show.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Helmut
9 aastat tagasi

Tere, ei leia lehest artiklit Leedo monopol: konkurente liinid ei huvita. lk.3.(esileheküljel reklaam on ju) Silmavahe on vist liiga laiaks läinud ,ei näe tõesti.

telefilm
9 aastat tagasi

Kes selle Haapsalu selliseks ülesehitanud on peale nõukaaega-Sukles,nagu Alver kolmekümnendatel.

marge
9 aastat tagasi

Tublit tööd teete LE toimetus!!! JÕUDU TEILE!

Rooste
9 aastat tagasi

Kõik on nii tõsimeelsed, et tunnen südames rõõmu, et meil selline “vindine” linnapea on, kes oskab laste silmadesse sära tuua. Lapsed hüüavad “kihvt”, suutmata ära oodata millal sõita saaks.
Aga suured inimesed on nii leilis, et auru jätkuks paadile ja rongile-kütust pole vajagi. Mis sõnum lehes: linnapea “ülekuulamine”. Tule taevas appi hüüataks nagu Ansip või oli see Meri.

Kes kahju kardab, see kasu ei saa.

Mis maa see on? Kaastunne siin on roostes,
On roostes häbi südameta rind.

Urmas+Sukles
9 aastat tagasi

Karnau, kui ei suuda valetamist jätta,siis pole midagi teha, aga hoogu võiks pidada küll.
Vikman pole keeldunud materjale esitamast LE – le !

vaat, kes räägib?
9 aastat tagasi
Reply to  Urmas+Sukles

Hr Sukles,aga millal teie täitmata jäänud lubadustele ja valedele piir kätte jõuab?

kodanik
9 aastat tagasi
Reply to  Urmas+Sukles

Räägiks õige asjast, härra linapea! LE teeb tänuväärset tööd, mõni komaviga siin-seal ei häiri kedagi. Tore on hoobelda üritustega, mida teised korraldavad, ja kohvikutega, mida teised avavad. Linnavalitsusel endal pole kahjuks millegagi hoobelda. Lasteaiasaaga, uus valgustus, nüüd siis Ülikallis Mari – ämber muudkui koliseb. Linna tippametnike ebapädevus on masendav. Kas härra linnapea valib neid selleks, et ise nende keskel ilusam ja targem välja paista?

just
9 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Hr.linnapea valib endale meeskonda selle järgi,kes tema egole sobivad on, kes küll tööd mõistab teha,aga linnapea ego riivab,see minema kohe kihutatakse, kas pole nii, hr Sukles? Muidugi teil seal ju maja toredaid naisi täis,kes kõik lisaraha tahavad teenida,eks igaüks ise teab,mida selle heaks teinud on!

Inga
9 aastat tagasi
Reply to  Urmas+Sukles

Nüüd,kus linn on endale mitu toredat mänguasja ostnud,sooviks teada,kas lõpuks jätkub/leidub linnal raha ka selle jaoks,et näiteks lasteaedade õueteed korda teha ,et lapsed tervete jalgadega koju jõuaksid? Haridusjuhi Mari-Epp Tähe sõnul ei kuulu õueteed küll hetkel linna prioriteetide sekka,seega siis oleks kena teada,millal nn.lastesõbraliku linna prioriteetide sekka jõuab ka laste heaolu? Kui ühel linnaametnikul jätkub nahaalsust selliste väidete jaoks,siis võiks küll pakkuda,et valed ei ole mitte üksnes linna prioriteedid vaid ka inimesed,selle eesotsas.