0

Kaia Kanepi sai Prantsusmaal toimunud ITF-turniiri finaalis veenva võidu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kaia2Kaia Kanepi (WTA 66.) mängis Prantsusmaal Biarritzis toimunud tenniseturniiril oma taseme välja, alistades finaalis brasiillanna Teliana Pereira (WTA 102.) 6:2, 6:4, vahendas Delfi Sport.

29-aastane Kanepi, kes omas turniiril esimest asetust, kasutas poolteist tundi kestnud mängus 12-st murdepallist ära 5, Pereira 3-st 2. Serviässe kogunes Haapsalust pärit tennististile 3, vastasele 1. Mängu ainsa topeltvea tegi Kanepi. Kokku võitis meie esinumber 74 puntki, Pereira aga 56.

Poolfinaalis oli eestlanna alistanud Luksemburgi tennisisti Mandy Minella (WTA 126.) 6:2, 6:4.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz