0

Anu Ljubimova Taeblast on Credit24 Suvevolle esikolmikus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Credit24 Suvevolle Pirita 4 etapp  - foto Steiv SilmCredit24 Suvevolle Pirita 4 etapp. Foto: Steiv Silm

Möödunud teisipäeval toimunud Credit24 Suvevolle neljandal etapil osales tugevale vihmale ja külmale ilmale vaatamata kokku 352 vaprat suvevolletajat – 210 meest ja 142 naisterahvast. Credit24 Suvevolle jätkub juba täna, kui toimub 5. etapp 14 paigas üle Eesti. Mängud algavad kell 18.00. Kuna vahepeal on suvi Eestimaale saabunud, siis ootavad korraldajad osalemisrekordeid.

Märkimisväärne oli neljandal etapi olukord Viljandis, kus tugevas ülekaalus olid naismängijad. Kui tavaliselt segavõistkondade puhul on ülekaalus meesmängijad või mängitakse 2 meest + 2 naist, siis Viljandis jagus mehi napilt 1 igasse võistkonda.

Nelja etapi järel juhib tänavust hooaega meeste arvestuses Janno Õunpuu Kuressaarest, naiste seas on kaksikjuhtimine Kaia Mägi (Tallinnast) ja Ülle Olli (Kohilast) käes.

Meeste edetabeli esikolmik:

  1. Janno Õunpuu (Kuressaare), 56 punkti
  2. Jarek Tigane (Tõrva), 54 punkti
  3. Madis Kesküla (Kohila), 54 punkti

Naiste edetabeli esikolmik:

  1. Kaia Mägi (Pirita), 54 punkti
  2. Ülle Olli (Kohila), 54 punkti
  3. Anu Ljubimova (Taebla), 52 punkti

2. augustil toimub suur Suvevolle lõpufestival Kuressaares, kuhu on võimalus registreerida veel oma mees- või naiskonda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz