0

Ameerika autode šõul esineb Uriah Heep

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Uriah HeepUriah Heep: Davey Rimmer, Russell Gilbrook, Mick Box, Phil Lanzon ja Bernie Shaw. Foto: www.uriah-heep.com

Järgmisel nädalavahetusel 18.-20.juulil toimub Haapsalus juba neljateistkümnendat korda American Beauty Car Show ehk suve suurim auto-ja rokiüritus. Tegemist on ameerika autode üritusega, mille raames toimuvad näitus, kokkutulek, kiirendusvõistlus ning saab kuulata erinevaid bände nii meilt kui mujalt. Selle aasta American Beauty Car Show üheks peaesinejaks on rokisauruste punt Uriah Heep.

Uriah Heep on 1969. aastal moodustatud Inglise rokkbänd, mis sai oma nime ühe Charles Dickensi novelli järgi. Varastel 70-ndatel kuulus Uriah Heep hard rocki tippude nelikusse koos Black Sabbathi, Deep Purple`i ja Led
Zeppeliniga. Uriah Heep on välja andnud 24 stuudioalbumit, 21 kontsertalbumit ning palju muid erinevaid kogumikke. Juunis tuli bändil välja uus stuudioalbum "Outsider", mis on saanud väga hea vastuvõtu osaliseks.

"Me oleme väga uhked oma mineviku üle," ütles bändi asutaja ja kitarrist Mick Box. "Kuid väga oluline on luua ka uut materjali. Uus album Outsider on vägagi rokkalbum tõelises Heepi stiilis. See näitab, et meil on endiselt sama kirg ja energia, mis meil on alati olnud."

Bändi viimasel albumil teeb kaasa uus kitarisst Dave Rimmer, kes liitus bändiga eelmisel suvel peale kauaaegse liikme Trevor Bolderi surma. Bändi praegune laulja Bernie Shaw ja klahvpillimängija Phil Lanzon on bändis olnud 80-ndate keskpaigast. Trummar Russell Gilbrook liitus bändiga aastal 2007. Bändi repertuaar sisaldab järgmiseid surematuid hitte läbi viie dekaadi 70-ndatest kuni praeguseni: "Gypsy", "Easy Livin`", "July Morning", "Look At Yourself", "Stealin" ja "Lady In Black". Uriah Heep on müünud üle 40 miljoni plaadi ja tuuritanud 60 riigis.

Uriah Heep astub lavale 19.juulil kell 20. Eelmüügipiletid on saadaval kõigis Piletilevi müügipunktides, samuti on võimalik pileteid osta ka kohapeal.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz